Bitcoin krasjer, taper 800 dollar på omtrent to dager

Det ser ut som bitcoin har sluppet alle sammen igjen. Verdens største cryptocurrency etter markedsverdier har tatt en alvorlig vending til det verre og falt til 11 600 dollar – omtrent 400 dollar mindre enn der det var i går.

Nok et Bitcoin fall er i bøkene

Valutaen har vært på en alvorlig rulle etter de siste ukene, og steg hele veien fra midten av $ 9.000 til over $ 12.000. Men nå som valutaen har brutt tidligere satt motstand, tar eiendelen tilsynelatende et alvorlig skritt tilbake. Den steg opprinnelig helt til 12.400 dollar, men slo seg deretter til 400 dollar for mindre enn for 24 timer siden. Derfra har det tatt ytterligere 400 dollar dykk, og har tapt rundt 800 dollar på to dager.

Dette er ikke bare en skuffelse, men det er en ren repetisjon av hva bitcoin har gjort flere ganger i denne situasjonen. Kontinuerlig beviser bitcoin seg ikke å være sterk nok eller ute av stand til å bevege seg utover et motstandspunkt uten alvorlige konsekvenser. I dette tilfellet var det aktuelle motstandspunktet 12 000 dollar. Mange av oss ventet med forsiktig pust på at valutaen skulle øke utover dette merket, men nå som den har det har ikke bølgen holdt seg særlig lenge.

Dette er nøyaktig det samme som skjedde de siste tre månedene hver gang bitcoin jobbet for å nå $ 10K. Dette var det tidligere angitte motstandsnivået for verdens største og mest populære cryptocurrency. Det var hendelser både i mai og juni der bitcoin jobbet hardt for å nå 10.000 dollar, bare for å heve seg over posisjonen for det som føltes som bare øyeblikk for så å falle tilbake til det forrige punktet.

Hva som skjedde i dag er ikke annerledes enn øyeblikkene mai eller juni. Det vi ser regelmessig er at bitcoin virkelig trenger noe stort og langvarig hvis det virkelig vil beseire uansett hvilken motstandsbarriade som er i veien. Da den først steg over 10.000 dollar, hadde det kommet nyheter om at en andre bølge av stimulansekontroller for amerikanere var på vei.

I tillegg hadde bankene kunngjort at de nylig hadde fått tillatelse til å tilby kryptogodtjenester til sine kunder. Dette var enormt ved at gapet mellom både desentralisert og sentralisert finans nå var blitt overbrukt, og dermed var satt til å bringe et helt nytt nivå av legitimitet til cryptocurrency-markedet.

Noe stort behov for å skje

Nå ser det imidlertid ikke ut til å være mye med tanke på den kapasiteten. Ja, det ser ut til at institusjonelle aktører tar mer stilling i bitcoin-rommet hva med 1 milliard dollar i investeringer fra Grayscale, men dette er små bønner sammenlignet med nyheter om bankene som tilbyr kryptotjenester.

Det bitcoin trenger hvis det kommer til å pådra seg en ny alvorlig, permanent bølge, er enda et dytt inn i mainstream territoriet. Når dette skjer, vil vi sannsynligvis se prisene på bitcoin sist.